"Real Betis toont serieuze belangstelling voor bankzitter Ajax, Rulli'

"Real Betis toont serieuze belangstelling voor bankzitter Ajax"

1 juni om 09:45

Gerónimo Rulli lijkt bezig aan zijn laatste weken als Ajacied. De doelman kan in Amsterdam niet rekenen op speeltijd en Real Betis wil daarvan profiteren, zo meldt journalist Uriel Iugt. 

Ajax wil komende zomer de selectie flink op de schop gaan gooien. Om die plannen waar te maken zal Ajax afscheid moeten nemen van een aantal grootverdieners. Rulli is één van de spelers met een fors salaris en zou nu hij geen eerste keus is onder de lat financiële ruimte kunnen creëeren. De 32-jarige Argentijn kan volgens de journlalist terugkeren naar Spanje. Real Betis heeft interesse en zou de komende weken een voorstel kunnen doen aan Ajax

Rulli ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam. In de winter van 2023 kwam de sluitpost over van Real Sociedad. De doelman maakte in Amsterdam de verwachtingen nooit echt waar en werd na zijn blessure vervangen door Diant Ramaj, die daarna zijn plek niet meer afstond. Ook afgelopen winter leek een exit nabij. "Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken", zei Rulli toentertijd in het AD.