Memphis zet niet in op Eredivisie-rentree: 'Dat zie ik op dit moment niet zitten'

Memphis ziet PSV-terugkeer niet zitten
2 juni om 12:15
Laatste update: 2 juni om 12:17

PSV hoeft deze zomer niet te verwachten dat Memphis Depay terugkeert in Eindhoven. De dertigjarige aanvaller is na het komende EK transfervrij, maar ziet een move naar de Eredivisie niet zitten.

Het contract van Memphis bij Atlético Madrid is afgelopen en doordat hij vaak afwezig was wegens blessures heeft de Spaanse grootmacht geen nieuwe aanbieding op tafel gelegd. Na het EK in Duitsland staat de oud-speler van PSV, Manchester United, Olympique Lyon en FC Barcelona dus voor een nieuw avontuur. De Eindhovenaren hoopten stiekem op een transferstunt en Memphis deze zomer terug te halen naar Nederland.

Bij De Telegraaf geeft Memphis aan dat hij gesprekken met clubs aan zijn zaakwaarnemers overlaat en zichzelf wil focussen op het EK. Over een terugkeer naar Nederland is de Oranje-international wel duidelijk. 'Dat zie ik op dit moment niet voor me.'

Memphis voorspelt dat hij met Oranje eerst een goed toernooi neer zal zetten, voordat hij tekent bij een nieuwe club. ""Ik denk dat wij een team hebben waar andere ploegen bang voor kunnen zijn. We zijn misschien niet de favoriet, dat is prima, maar we moeten in de gaten gehouden worden. Als iedereen fit is, hebben we een sterk team", vertelde de aanvaller eerder.