Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Duitsland - Oekraïne uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Duitsland - Oekraïne uitgezonden?
3 juni om 08:00

Duitsland treft Oekraïne in een interessante oefenwedstrijd als voorbereiding op het EK 2024. Het gastland Duitsland zal maandagavond beginnen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten voor het grote toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Voor beide teams is deze oefenwedstrijd cruciaal. Duitsland wil in optimale vorm verkeren voor de openingswedstrijd tegen Schotland op 14 juni in München. Die Mannschaft bevindt zich in poule A samen met Schotland, Zwitserland en Hongarije, en een sterke start in het EK is van groot belang. Oekraïne, in poule E met Slowakije, België en Roemenië, wil zich uiteraard ook bewijzen.

Duitsland - Oekraïne kijken

Duitsland – Oekraïne begint maandag 3 juni om 20.45 uur in het Max-Morlock-Stadion in Neurenberg. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport en het Duitse ARD, dat in Nederland vrijwel overal vrij te ontvangen is. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!