Wanneer begint het nieuwe Eredivisie-seizoen 2024/2025?

Wanneer begint het nieuwe Eredivisie-seizoen 2024/2025?
2 juni om 21:54

Het Eredivisie-seizoen is ten einde en dus kunnen clubs en supporters alvast rijkhalzend uitkijken naar het volgende. Wanneer begint het Eredivisie-seizoen 2024/2025? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Wanneer eindigt de zomerstop in de Eredivisie?

Excelsior, FC Volendam en Vitesse hebben hun plaats in de Eredivisie moeten afstaan en gaan naar de Eerste Divisie. Dit biedt een unieke kans voor de gepromoveerde teams om zich te bewijzen tegen de topclubs. Willem II, FC Groningen en NAC Breda keren terug op het hoogste niveau. PSV is de huidige landskampioen en zal hun titel verdedigen tegen deze nieuwe concurrenten. Voordat het seizoen echt begint, is er al een voorproefje op zondag 4 augustus. Dan strijden PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.

Wanneer begint de Eredivisie in 2024/2025?

De eerste speelronde belooft meteen spektakel. De nieuwe teams willen hun positie in de Eredivisie snel verstevigen. Topclubs als Feyenoord en Ajax willen echter geen punten verliezen tegen de nieuwkomers. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 9 augustus om 20.00 uur! Het programma van de eerste speelrondes zal in de komende weken bekend worden gemaakt door de KNVB

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!