'Cillessen (35) staat voor terugkeer naar Spanje, NEC ontkent akkoord'

'Cillessen (35) staat voor terugkeer naar Spanje, NEC ontkent akkoord'

3 juni om 19:17

Jasper Cillessen kan komende zomer mogelijk terugkeren naar Spanje. De 35-jarige doelman van NEC staat in de nadrukkelijke belangstelling van UD Las Palmas. Dat melden onder meer De Telegraaf en Voetbal International.

Bij Las Palmas, dat dit seizoen als zestiende eindigde in de Spaanse competitie, rekent men naar verluidt op een spoedig akkoord. Zo is NEC echter nog niet, meldt VI. Cillessen speelde in het verleden al voor FC Barcelona en Valencia en heeft dus genoeg ervaring in Spanje. Hij zou een tweejarig contract kunnen tekenen bij de club op Gran Canaria en is de beoogde vervanger van Álvaro Valles, die zo goed als zeker vertrekt.

In 2022 keerde Cillessen terug bij NEC, dat hem destijds als grote transferstunt binnenhaalde. Met de Nijmegenaren haalde de 65-voudig Oranje-international afgelopen seizoen de finale van de KNVB Beker. Europees voetbal werd niet behaald, omdat NEC in de halve finale van de play-offs notabene door een fout van Cillessen werd uitgeschakeld tegen Go Ahead Eagles.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!