Dit schrijft Kylian Mbappé op Instagram over zijn transfer naar Real Madrid

Dit schrijft Kylian Mbappé op Instagram over zijn transfer naar Real Madrid

3 juni om 20:04

Kylian Mbappé heeft op Instagram een kort statement geschreven over zijn overstap naar Real Madrid. De Franse superster werd maandagavond officieel gepresenteerd voor De Koninklijke en voegt zich bij het topelftal van trainer Carlo Ancelotti, dat afgelopen zaterdag de Champions League won.

Reactie Mbappé op transfer naar Real Madrid

"Een droom die uitkomt. Ik ben zo blij en trots om bij de club van mijn dromen te spelen: Real Madrid", aldus Mbappé, die een paar jeugdfoto's deelt in een trainingspak van Real, evenals een ontmoeting als kind met Cristiano Ronaldo. "Niemand kan begrijpen hoe blij ik nu ben. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten, Madridistas, en bedankt voor jullie ongelooflijke steun. Hala Madrid!"

Mbappé vertrekt na zeven jaar transfervrij bij Paris Saint-Germain. Nadat officieel duidelijk werd dat hij zijn contract in Parijs niet ging verlengen, leek een overstap naar Real een kwestie van tijd. Zo ver is het nu dus eindelijk. De 25-jarige Mbappé geldt zonder twijfel tot één van de beste spelers van de wereld. Hij speelde met Frankrijk twee WK-finales, won daarvan één en heeft tevens een Nations League-trofee op zijn naam staan.

Mbappé speelde in totaal 308 officiële wedstrijden voor PSG, scoorde daarin 256 keer en gaf ook 108 assists. Komende zomer staat hij als aanvoerder van Frankrijk op het EK in Duitsland.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!