Amrabat komt met bizarre onthulling over Casemiro

Nordin Amrabat komt met bizarre onthulling over teamgenoot van broer

3 juni om 22:30
Laatste update: 3 juni om 22:45

Nordin Amrabat was maandagavond te gast in het Ziggo Sport-programma Rondo en deed daar een opvallende uitspraak over Casemiro. Nadat de Braziliaan te horen had gekregen dat hij in de FA Cup-finale niet zou starten, besloot de middenvelder op de tribune plaats te nemen. 

De broer van Nordin Amrabat, Sofyan Ambrat, speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Manchester United en maakte daar Casemiro van dichtbij mee. De anekdote kwam ter sprake nadat het ging over de geringe speeltijd van Sofyan bij United. "Casemiro haal je er niet zomaar uit", vertelt Nordin. "Dat heeft hij (Erik ten Hag, red.) op het einde wel gedaan in de FA Cup-finale."

Tot dusver werd gecommuniceerd dat Casemiro geblesseerd was tijdens de FA Cup-finale. "Casemiro was niet geblesseerd in de FA Cup-finale." Hij zag dat hij niet zou starten, dus toen dacht hij: dan ga ik op de tribune zitten. Hij was gewoon fit. Als hij in de basis zou staan, dan had hij gewoon gespeeld. Het was gewoon een keuze", aldus de AEK Athene-speler.

Ook de festiviteiten liet Casemiro aan zich voorbij gaan en hij vertrok met zijn gezin op vakantie. Er gaan al langere tijd geruchten over een mogelijke transfer van de middenvelder. De 32-jarige speler kwam in 2022 over van Real Madrid, maar lijkt komende zomer te vertrekken uit Engeland.