Overstap was dichtbij: dit vertelt El Ghazi over een mogelijke transfer naar Manchester United

Overstap was dichtbij: dit vertelt El Ghazi over een mogelijke transfer naar Manch
4 juni om 07:22

Anwar El Ghazi verliet afgelopen jaar PSV en streek uiteindelijk neer bij FSV Mainz 05. De aanvaller had echter ook in de Premier League kunnen spelen en VoetbalNieuws vertelt je welke grootmacht dicht bij zijn komst was.

Na sterke periodes bij Lille OSC en Aston Villa streek EL Ghazi in 2022 neer bij PSV. Een wisselend jaar volgde aangezien de aanvaller het niet voor elkaar kreeg om een basisplaats af te dwingen. In veelal invalbeurten vond El Ghazi acht maal het net en na de KNVB Beker-winst wilde de vleugelspeler vertrekken. Manchester United werd in de media gelinkt aan de aanvaller en dit zegt de speler zelf over die geruchten.

Wat zegt El Ghazi over zijn link aan Manchester United?

 "Het klopt dat we in gesprek waren", vertelt de aanvaller tegenover de BBC over een mogelijke stap naar United. "Ik zat zonder club na mijn vertrek bij PSV en zij hadden moeite om vleugelaanvallers te vinden. Ze hadden wat problemen met Antony en Mason Greenwood en ze verkenden de markt." Toch kwam een stap er uiteindelijk niet van. "Het was dichtbij, maar helaas ging het niet door."