Waar en hoe laat wordt Curaçao - Barbados in de WK-kwalificatie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Curaçao - Barbados in de WK-kwalificatie uitgezonden?
4 juni om 13:18

De spanning stijgt in de Caraïben als Curaçao en Barbados elkaar ontmoeten in hun eerste kwalificatieduel voor het WK 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Onder leiding van de ervaren Nederlandse bondscoach Dick Advocaat, heeft Curaçao een sterke selectie samengesteld met veel spelers van Nederlandse komaf. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar kun je de wedstrijden van Curaçao kijken?

De wedstrijd is cruciaal voor beide teams, aangezien zowel Curaçao als Barbados nog nooit hebben deelgenomen aan een WK. Advocaat heeft grote namen zoals Joshua Brenet, Jürgen Locadia, Vurnon Anita, Juninho Bacuna, Leandro Bacuna en Eloy Room opgeroepen. Curaçao zit in een uitdagende kwalificatiepoule met Barbados, Haïti, Saint Lucia en Aruba. Om door te gaan naar de derde kwalificatieronde, moet Curaçao minimaal tweede worden in hun poule.

Curaçao - Barbados kijken

Curaçao - Barbados wordt gespeeld in de nacht van woensdag 5 op donderdag 6 juni om 01.30 uur en is live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!