Waar en hoe laat wordt Anguilla - Suriname in de WK-kwalificatie uitgezonden?

Waar is Anguilla - Suriname te zien?
8 juni om 20:30
Laatste update: 8 juni om 20:22

Voor Suriname staat het tweede WK-kwalificatie duel op het programma. Het nietige Anguilla is daarin de tegenstander, het eiland is de nummer 209 van de FIFA-wereldranglijst. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Anguilla - Suriname kijken

Suriname startte hun kwalificatiereeks met een 4-1 overwinning tegen Saint Vincent and the Grenadines, hoewel de wedstrijd niet soepel verliep. Een sterke periode net voor rust was nodig om de achterstand, veroorzaakt door een doelpunt van Oalex Anderson, om te buigen. Anguilla speelt hun eerste kwalificatieduel in deze poule, nadat ze zich plaatsten door een overwinning op de Turks- en Caicoseilanden.

Bij Suriname maakte RKC-keeper Etienne Vaessen zijn debuut onder de lat, een keuze van bondscoach Stanley Menzo. De doelpuntenmakers in de eerste wedstrijd hadden allemaal een verleden in de Eredivisie. Sheraldo Becker (ex-Ajax) bracht Suriname vanaf de penaltystip op 1-1, waarna Jeredy Hilterman (Willem II) en Justin Lonwijk (Fortuna Sittard) vlak voor en net na rust scoorden. De kers op de taart kwam van Jaden Montnor (ex-Almere City) in de zeventigste minuut.

Op welke zender is Anguilla - Suriname te zien?

Anguilla - Suriname wordt zaterdag 8 juni 2024 om 21.30 uur uitgezonden op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!