Italiaanse geruchten: Napoli dient miljoenenbod in bij Feyenoord voor Gimenez

Italiaanse media: topclub dient miljoenenbod in bij Feyenoord voor Gimenez
8 juni om 11:20
Laatste update: 8 juni om 11:21

Napoli heeft volgens geluiden uit Italië een eerste bod uitgebracht op Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De Italiaanse club, die Antonio Conte als nieuwe coach heeft aangesteld, bereidt zich voor op het vertrek van Victor Osimhen en ziet de Mexicaan als een potentiële vervanger.

Volgens Tuttosport heeft Napoli 35 miljoen euro geboden op de Mexicaanse spits. Gimenez, die een fan is van Diego Maradona, lijkt open te staan voor een transfer naar Napoli. Napoli's voorzitter Aurelio De Laurentiis wil Conte een competitief team bieden na het aanstaande vertrek van Osimhen. Ook Romelu Lukaku stond op de radar, maar de focus ligt nu op Gimenez.

De onderhandelingen tussen Napoli en het management van Gimenez zouden gaande zijn. 'De club volgt de spits al enige tijd en hoopt hem binnenkort te verwelkomen in het Stadio Diego Armando Maradona', klinkt het.

Gimenez speelt sinds de zomer van 2022 voor Feyenoord, dat destijds zes miljoen euro voor hem betaalde aan Cruz Azul. Sindsdien speelde de Mexicaan 86 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers, waarin hij 49 keer scoorde en elf assists gaf. Met Feyenoord werd hij in 2023 landskampioen en werd afgelopen seizoen de KNVB Beker gepakt.