Deze 'amateurtrainer' moet de nieuwe assistent van Priske worden bij Feyenoord

Deze 'amateurtrainer' moet de nieuwe assistent van Priske worden bij Feyenoord

11 juni om 18:15
Laatste update: 11 juni om 18:13

Feyenoord heeft Anders Nielsen op het oog als nieuwe assistent van Brian Priske. Door het vertrek van Marino Pusic en Sipke Hulshoff is de technische staf onderbezet en moeten de Rotterdammers op zoek naar een assistent voor de nieuwe hoofdtrainer.

Brian Priske lijkt de opvolger van Arne Slot te worden bij Feyenoord. Hierdoor moet de club uit Rotterdam zijn staf versterken. John de Wolf en Etienne Reijnen zijn momenteel de enige overgebleven assistenten. Sparta Praag, de huidige werkgever van Priske, wil zijn assistenten niet laten vertrekken. Lars Friis wordt daar zelfs doorgeschoven van assistent naar hoofdtrainer.


Volgens 1908.nl is Nielsen nu in beeld om het trainersgilde te versterken. Priske kent zijn landgenoot van hun gezamenlijke tijd bij Royal Antwerp, waar Nielsen ook zijn assistent was. Nielsen is momenteel hoofdtrainer bij de amateurclub Otterup B&IK in Denemarken. Feyenoord voert gesprekken met Nielsen, maar heeft nog geen definitieve keuze gemaakt.


Er zijn meerdere kandidaten voor de functie. Reijnen zou aanvankelijk met Slot meegaan naar Liverpool, maar dit is onzeker door het ontbreken van de juiste papieren en een werkvergunning. Feyenoord wil naast Priske, De Wolf en Reijnen nog twee assistenten aanstellen.