Reactie van Koopmeiners op zijn afwezigheid op het EK 2024

Dit zegt een teleurgestelde Koopmeiners over zijn afwezigheid op het komende EK

11 juni om 18:50
Laatste update: 11 juni om 18:54

Teun Koopmeiners heeft dinsdagavond op Instagram gereageerd op zijn afwezigheid op het EK. De middenvelder spreekt op sociale media van 'een nachtmerrie' en laat zijn teleurstelling duidelijk blijken. 

Maandagavond tartte het noodlot Koopmeiners. De speler van Atalanta raakte tijdens de warming-up voor het duel met IJsland geblesseerd aan zijn lies. Achteraf bleek de blessure zo ernstig dat hij het toernooi in Duitsland aan zich voorbij moet laten gaan. "Wat een prachtige maand had moeten worden is helaas veranderd in een nachtmerrie. Met enorm veel teleurstelling en verdriet heb ik de uitslag van de testen en scans vernomen. Helaas hebben die geconstateerd dat er geen mogelijkheid is om deel te nemen aan het EK 2024', laat de speler weten.

"Spelen voor het Nederlands elftal, op een eindtoernooi en met dit geweldige team zou een grote eer zijn geweest", schrijft Koopmeiners verder. "Vanaf nu zal ik net als de rest van de Oranje fans het team aanmoedigen en steunen op weg naar een geweldig toernooi! Vlammen boys!"

Ronald Koeman heeft tot nog toe geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners. Ian Maatsen is dinsdagochtend wel opgeroepen om Frenkie de Jong te vervangen bij Oranje.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)