De Vrij sluit terugkeer naar Nederland voorlopig uit en blijft bij Internazionale

De Vrij sluit terugkeer naar Nederland voorlopig uit en blijft bij Internazionale
13 juni om 21:40

Stefan de Vrij ziet een terugkeer naar Nederland nog niet als optie. Zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello heeft benadrukt dat De Vrij ook volgend seizoen bij Internazionale actief zal zijn. 

De 32-jarige verdediger werd in mei nog veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Ook werd bekend dat Maurice Steijn hem graag naar Ajax had gehaald vorige zomer. Volgens de zaakwaarnemer lijkt De Vrij voorlopig in Italië te blijven en is er van een transfer geen sprake.

Donderdagavond liet de belangenbehartiger aan Sky Sports Italia weten: "Stefan heeft verschillende aanbiedingen gehad van grote clubs uit Nederland, maar ziet zichzelf honderd procent bij Inter blijven." Het contract van de verdediger loopt volgend jaar af, maar lijkt in Italië prima op zijn plek te zijn. Pastorello ziet een transfer momenteel niet als optie voor zijn speler. "Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar op dit moment is hij komend seizoen speler van Inter."

Sinds 2014 speelt De Vrij in Italië. Destijds nam Lazio Roma hem na het WK over van Feyenoord. Na vier seizoenen maakte de verdediger de overstap naar Internazionale waar hij uitgroeide tot één van de beste verdedigers in Italië. Bij Inter won De Vrij twee keer de Serie A en twee maal de Italiaanse beker. Ook dit seizoen werd de speler kampioen met Inter, maar De Vrij kon niet altijd meer rekenen op een plek in de basis bij de Milanezen.