Ronaldo wil record uitbreiden tegen Tsjechië

Portugal en Tsjechië treffen elkaar wederom op EK, Ronaldo wil record uitbreiden

18 juni om 13:00

ADVERTORIAL - Portugal en Tsjechië starten dinsdagavond in de groepsfase van het EK in Duitsland. Voor de Portugezen zal het weerzien met de Tsjechen vooral positieve herinneringen oproepen, zo ook voor Cristiano Ronaldo. De 39-jarige vedette kan zijn fraaie moyenne tegen Tsjechië zien omhoog te houden. Speel mee met BetMGM, de bookmaker die klaarstaat voor het EK!

Ronaldo in de basis verwacht

De Portugezen wisten de laatste vier onderlinge duels met Tsjechië te winnen en Ronaldo speelde vaak een grote rol in de interlands. In vier duels was de topspits goed voor twee treffers en drie assists. Portugal trok in de laatste ontmoeting in 2023 nog met 0-4 aan het langste eind en het land, dat in 2016 nog het EK won, zal met een goed gevoel toeleven naar het eerste groepsduel.

BetMGM staat klaar met een fraaie special voor dit duel: winnen de Portugezen en opent Ronaldo de score? Daar staat een odd van 4.70 voor klaar. Twee goals van Ronaldo levert je 5.80 keer je inleg op. Ronaldo is met veertien EK-treffers met afstand de topscorer en wordt op gepaste afstand gevolgd door Michel Platini, die 'slechts' negen keer het net vond. 

Aan de kant van Tsjechië zal er vooral naar Patrik Schick worden gekeken. De spits raakte zijn basisplek gedeeltelijk kwijt bij het zeer verrassend presterende Bayer Leverkusen, maar weet in de grote wedstrijden wel het verschil te maken. De spits wist op het vorige EK nog rond de middenlijn te scoren tegen Schotland en daarmee ging de goal van de speler de wereld over. Een treffer van Schick levert je maar liefst vijf keer je inleg op. 

Welkomstaanbieding voor nieuwe spelers

BetMGM heeft een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers. Zet €5 in en ontvang Free Bets ter waarde van €50! De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Volg de onderstaande stappen om jouw welkomstbonus te claimen:

1. Creëer een account bij BetMGM.
2. Selecteer de EK Welkomstbonus.
3. Deze bonus is zichtbaar onder 'Mijn Aanbiedingen'.
4. Stort €5 of meer en zet minimaal €5 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.
5. Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust