Waar en hoe laat wordt Argentinië - Canada op de Copa América uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Argentinië - Canada op de Copa América uitgezonden?

19 juni om 15:47
Laatste update: 19 juni om 15:50

De Copa América 2024 staat op het punt van beginnen en de openingswedstrijd belooft meteen een spektakel te worden. Regerend kampioen en huidig wereldkampioen Argentinië neemt het op tegen Canada. De ogen zullen gericht zijn op sterren zoals Lionel Messi en Alphonso Davies. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Argentinië - Canada kijken

Argentinië, onder leiding van Messi, is de torenhoge favoriet om hun titel te verdedigen. Het team is in uitstekende vorm en wil hun wereldtitel bevestigen met een goed begin in de Copa América. Aan de andere kant staat Canada, een team dat veel potentieel heeft maar in de voorbereiding op dit toernooi een pijnlijke nederlaag leed tegen Nederland met 4-0. Davies en zijn teamgenoten zullen er alles aan doen om een beter resultaat neer te zetten in Atlanta. Beide landen zitten in een poule met Peru en Chili.

Op welke zender wordt Argentinië - Canada uitgezonden?

De openingswedstrijd van de Copa América 2024 tussen Argentinië en Canada wordt gespeeld in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta, waar het zes uur vroeger is dan in Nederland. De wedstrijd begint in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 juni om 02.00 uur Nederlandse tijd. Je kunt deze spannende wedstrijd live volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.