Memphis Depay staat volgens Italiaanse media in de belangstelling van Fiorentina

'Transfervrije Memphis verschijnt op de radar van verliezend Europees finalist'

20 juni om 10:16

Memphis Depay staat op de radar van Fiorentina, zo meldt La Gazetta dello Sport. De Oranje-international is een van de opties om de nieuwe spits van La Viola te worden.

Het verhaal van Memphis is bekend. De aanvaller mag transfervrij op zoek naar een andere club omdat zijn contract bij Atlético Madrid niet wordt verlengd. Memphis kan zich in de kijker spelen op het EK een heeft dat nu dus klaarblijkelijk al gedaan.

De roze sportkrant meldt dat Fiorentina graag met Memphis aan de haal zou willen gaan, maar dat zijn salaris mogelijk een obstakel is. Bovendien zou de Nederlander ook nog met een andere niet nader genoemde Italiaanse club in onderhandeling zijn. Mateo Retegui - spits van het Italiaanse elftal spelend bij Genoa - geldt als een andere optie, klinkt het.

Fiorentina heeft momenteel wel een aantal spitsen lopen. Andrea Belotti is er daar één van. De in het paars spelende Italianen eindigden afgelopen seizoen op de zesde plaats in de Serie A en grepen in de verloren finale van Olympiakos naast de Conference League.