Waar is Peru - Chili te zien?

Waar en hoe laat wordt het groepsduel Peru - Chili in de Copa América uitgezonden?

20 juni om 16:10

De Copa América is ook van start en dus zullen de groepsduels elkaar snel opvolgen. Na Argentinië en Canada is het de beurt aan Chili en Peru. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Peru - Chili kijken

In tegenstelling tot Chili speelde Peru twee oefenduels in de aanloop naar de Copa América, terwijl Chili er voor koos slechts één oefenwedstrijd te spelen. Beide teams boekten positieve resultaten in hun voorbereiding. Chili won overtuigend met 3-0 van Paraguay, terwijl Peru een 1-1 gelijkspel behaalde tegen datzelfde Paraguay en met 1-0 won van El Salvador. Beide ploegen lijken klaar voor een spannende confrontatie.

In de WK-kwalificatiereeks speelden beide landen voor het laatst tegen elkaar. Richting het einde van 2023 won Chili met 2-0. Ook in 2020 won Chili, terwijl in 2021 juist Peru de overwinning pakte. Tijdens de vorige editie van de Copa América bereikte Peru de halve finale en werd toen uitgeschakeld door Brazilië, terwijl Chili één ronde eerder ook naar huis werd gestuurd door de Goddelijke Kanaries. De historische rivaliteit tussen deze twee teams belooft een boeiende wedstrijd.

Op welke zender is Peru - Chili te zien?

Peru - Chili wordt zaterdagnacht 22 juni 2024 om 02.00 uur uitgezonden op Viaplay. In de ochtend na het duel zullen de hoogtepunten te zien zijn bij VoetbalNieuws.nl.

logo

Peru

  • 0
  • 0
FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
zaterdag 22 juni 2024
Stadion
AT&T Stadium
Aftrap
02:00
Scheidsrechter
Pereira Sampaio