Slechts één wijziging: dit zijn de opstellingen van Engeland en Denemarken

Slechts één wijziging: dit zijn de opstellingen van Engeland en Denemarken

20 juni om 17:20

Donderdag nemen Engeland en Denemarken het tegen elkaar op in hun tweede wedstrijd van dit EK. Beide bondscoaches hebben hun opstelling bekendgemaakt. In totaal is er slecht één andere naam dan de 22 namen die tijdens het openingsduel aan de aftrap verschenen. 

Opstelling Engeland

Gareth Southgate gaat niks aan zijn formatie aanpassen ten opzichte van het gewonnen duel met Servië. Dat betekent dat Cole Palmer tot onvrede van veel Engelse fans, weer op de bank moet plaatsnemen. Phil Foden, Bukayo Saka en Harry Kane krijgen weer de voorkeur in de voorhoede. Met een ongewijzigde elf zal Southgate met zijn Engeland ervoor willen zorgen dat zij zich kwalificeren voor de knock-outfase van het EK. 

Opstelling Engeland: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Rice, Alexander-Arnold; Saka, Bellingham, Foden; Kane.

Opstelling Denemarken

Denemarken speelde de eerste groepswedstrijd teleurstellend gelijk tegen Slovenië. Christian Eriksen maakte bij de Denen een goede indruk en wist zeker in de eerste helft het verschil te maken. Ondanks het eerder gelijkspel voert bondscoach Kasper Hjulmand slechts één wijziging door. Alexander Bah moet zijn plek aan de rechterflank op het middenveld afstaan aan Joakim Maehle.

Opstelling Denemarken: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Maehle, Hjulmand, Højbjerg, Kristansen, Eriksen; Wind, Højlund.