Waar en hoe laat wordt de EK-groepswedstrijd Georgië - Tsjechië uitgezonden?

Waar is Georgië - Tsjechië te zien?
22 juni om 13:25
Laatste update: 22 juni om 13:25

Na twee spetterende duels maken Georgië en Tsjechië zich op voor de tweede speelronde. Beide landen grepen net mis in hun eerste groepswedstrijd en daarom is er werk aan de winkel. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Georgië - Tsjechië kijken

Tegen Turkije mocht Georgië lang hopen op een punt. Arda Güler gooide echter roet in het eten en in de laatste slotseconden maakte de Turken nog 3-1, nadat iedereen naar voren was gegaan bij een corner. Indruk maakte Georgië wel, en Georges Mikautadze gaat voor altijd de geschiedenisboeken in als eerste doelpuntenmaker ooit op een EK voor het land.

Na een voorsprong tegen Portugal leek er een stunt in te zitten voor de Tsjechen. Een eigen doelpunt verkleinde die stunt, maar pas diep in de blessuretijd was het de ingevallen en tevens oud-ploeggenoot van Mikautadze, Francisco Conceição, die de winnende binnenschoot. Beide landen hebben dus een overwinning nodig om hun kansen in de groepsfase te behouden.

Op welke zender is Georgië - Tsjechië te zien?

Georgië - Tsjechië wordt zaterdagmiddag 22 juni 2024 om 15.00 uur uitgezonden op NPO 1, het Duitse RTL, BBC One en VRT. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.