L'Équipe: Paris Saint-Germain deed Feyenoorder al een contractvoorstel

Paris Saint-Germain deed Feyenoorder al een contractvoorstel
22 juni om 18:00

Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op Lutsharel Geertruida van Feyenoord, aldus L'Équipe. De Franse topclub heeft de verdediger zelfs al een contract aangeboden.

Eerder richtte PSG zich op Leny Yoro van Lille OSC. Deze achttienjarige verdediger lijkt echter naar Real Madrid te vertrekken. Hierdoor is Geertruida in beeld gekomen bij de Parijzenaars. Foot Mercato meldde dit nieuws al eerder en nu bevestigt L'Équipe dit.

PSG wil snel handelen en Geertruida past perfect in het profiel waar de club naar zoekt. De Oranje-international kan zowel als rechtsback en als centrale verdediger spelen. Dit is belangrijk voor PSG nu Nordi Mukiele waarschijnlijk vertrekt. Geertruida's contract bij Feyenoord loopt nog tot 2025, waardoor hij deze zomer voor een goede prijs kan vertrekken.

Naast PSG zijn er ook andere clubs geïnteresseerd in Geertruida. Verschillende Premier League en Bundesliga teams willen de handtekening van de Feyenoord-verdediger bemachtigen. Paris Saint-Germain ziet in Geertruida echter het perfecte alternatief voor Achraf Hakimi, die mogelijk naar Real Madrid gaat.

Geertruida speelde recent nog met het Nederlands elftal tegen Frankrijk. In de 73ste minuut mocht hij invallen. Zijn toekomst lijkt steeds meer in Parijs te liggen.