Waar en hoe laat wordt Kroatië - Italië op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Kroatië - Italië op het EK 2024 uitgezonden?
24 juni om 19:39
Laatste update: 24 juni om 19:39

Maandagavond staat een spannende laatste poulewedstrijd op het programma in Groep B van het EK. Kroatië neemt het op tegen Italië, waarbij beide teams strijden om een plek in de achtste finales. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Kroatië - Italië kijken

Kroatië heeft tot nu toe één punt behaald, na een teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Spanje en een 1-1 gelijkspel tegen Albanië. Voor Kroatië is winst essentieel om nog kans te maken op de volgende ronde. Italië, de regerend Europees kampioen, won met 2-1 van Albanië, maar verloor met 1-0 van Spanje. Ondanks hun status als titelverdediger heeft Italië tot nu toe nog niet kunnen imponeren in dit toernooi. Zowel de nummers één en twee gaan door naar de achtste finales, samen met de vier beste nummers drie, dus er staat veel op het spel.

Op welke zender is Kroatië - Italië?

Kroatië – Italië begint maandag 24 juni om 21.00 uur in Leipzig en wordt uitgezonden op NPO 1. Tegelijkertijd vindt de wedstrijd tussen Albanië en Spanje plaats, die te volgen is op NPO 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijden. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.