Waar en hoe laat wordt Slowakije - Roemenië op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Slowakije - Roemenië op het EK 2024 uitgezonden?
26 juni om 13:34
Laatste update: 26 juni om 13:34

De laatste groepswedstrijd van het EK 2024 in poule E belooft een spannende strijd te worden tussen Slowakije en Roemenië. Beide teams hebben drie punten verzameld, waardoor alles nog mogelijk is voor een plek in de volgende ronde. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Slowakije - Roemenië kijken

Slowakije zorgde voor een verrassing door België met 0-1 te verslaan in hun eerste groepswedstrijd, maar verloor daarna nipt met 1-2 van Oekraïne. Roemenië daarentegen begon sterk met een 3-0 overwinning op Oekraïne, maar moest in de tweede wedstrijd met 2-0 het onderspit delven tegen België. Beide teams zullen in deze beslissende wedstrijd alles op alles zetten om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De nummers één en twee van de poule gaan sowieso door, samen met de vier beste nummers drie van het gehele toernooi.

Op welke zender is Slowakije - Roemenië?

Slowakije – Roemenië wordt woensdag 26 juni om 18.00 uur gespeeld in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 2, ARD en BBC OneVoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.