Modric diep teleurgesteld: hierom is de Kroaat boos op scheidsrechter Makkelie

Modric diep teleurgesteld: hierom is de Kroaat boos op scheidsrechter Makkelie
25 juni om 08:29

Luka Modric is allesbehalve gelukkig na het gelijke spel van Kroatië tegen Italië (1-1). Na afloop staat de middenvelder de pers te woord en geeft hij scheidsrechter Danny Makkelie een veeg uit de pan. VoetbalNieuws vertelt je waarom.

Kroatië kwam in de 55e minuut op voorsprong en tot diep in de blessuretijd leek zij hard op weg naar de achtste finales. Daar kwam echter verandering in toen Italië op gelijke hoogte kwam, slechts veertig seconden voor het einde. Dat het doelpunt zo laat viel, zat Modric niet lekker.

Waarom is Modric boos op Makkelie?

Na afloop ging Modric bij HRT in op het verlies. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Voetbal is wreed, dat werd vandaag getoond", begint de Kroaat waarna hij ingaat op de extra tijd. "Ik weet niet waar de scheidsrechter acht minuten verlenging vond. We verdienden het niet om dit doelpunt tegen te krijgen. Maar als je ten onder moet gaan, dan maar op de manier van vandaag. Het is geen troost, voetbal is wreed." 

De teleurstelling zat Modric diep. "We wisten dat de fans achter ons stonden. We bedanken ze enorm en het spijt ons dat we niet gewonnen hebben. Theoretisch gezien kunnen we nog naar de achtste finales. Maar in de laatste wedstrijd in de 98ste minuut. Voetbal is wreed."

Lees meer over:

Deel via