Waar en hoe laat wordt Zwitserland - Italië op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Zwitserland - Italië op het EK 2024 uitgezonden?
29 juni om 09:52
Laatste update: 29 juni om 09:47

De achtste finales van het EK breken zaterdag aan! Zwitserland neemt het op tegen Italië. Beide teams hebben zich door de groepsfase geworsteld en zijn vastberaden om hun stempel te drukken in dit toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Zwitserland - Italië kijken

Zwitserland eindigde als tweede in hun poule achter Duitsland, maar voor Hongarije en Schotland. Het team heeft laten zien dat ze veerkrachtig zijn en kunnen verrassen op belangrijke momenten. Bovendien kregen ze grote complimenten van Oranje-bondscoach Ronald Koeman. Italië, aan de andere kant, had een spannende groepsfase waar ze net achter Spanje eindigden, maar Kroatië en Albanië achter zich lieten. Deze achtste finale belooft een spannende wedstrijd te worden met veel actie en emoties.

Hoe laat begint Zwitserland - Italië?

De wedstrijd Zwitserland - Italië wordt gespeeld op zaterdag 29 juni om 18.00 uur in het iconische Olympiastadion in Berlijn. De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.