Vermoedelijke opstelling België: Tedesco wijzigt eenmaal op D-Day

Vermoedelijke opstelling België: Tedesco wijzigt eenmaal op D-Day
26 juni om 09:45

Voor België is het D-Day. Onze zuiderburen zijn nog niet zeker van de achtste finales en tegen Oekraïne zal er gewonnen moeten worden. VoetbalNieuws geeft je de verwachte elf namen.

De stemming in België is verdeeld. Er werd weliswaar verloren van Slowakije, maar slecht was het niet. Tegen Roemenië herpakte de ploeg van Demenico Tedesco zich goed en werd er moet 2-0 gewonnen. Nu Oekraïne de volgende tegenstander is, zal men alle vertrouwen hebben in een overwinning, maar of dat gaat lukken is een tweede.

Na het verlies tegen Slowakije schoof Tedesco tegen Roemenië. Woensdagavond zal het merendeel van het elftal echter intact blijven. Naar verwachting blijft de achterhoede onder aanvoering van Jan Vertonghen hetzelfde en ziet Kevin De Bruyne naast hem op het middenveld wederom Youri Tielemans en Amadou Onana.

Voorin zal Tedesco wel moeten schuiven. Romelu Lukaku en Jeremdy Doku blijven staan, maar Dodi Lukebakio is geschorst. Hij zal worden vervangen door Leandro Trossard. Johan Bakayoko maakt ook kans op een basisplaats, maar de aanvaller van Arsenal heeft waarschijnlijk nog een streepje voor.

Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: Casteels; Castagne, Faes, Vertonghen, Theate; Onana, Tielemans, De Bruyne; Trossard, Lukaku, Doku.