'Ajax-doelman Rulli biedt zichzelf aan als tweede doelman bij voormalig werkgever'

Gerónimo Rulli zou zichzelf volgens Spaanse media hebben aangeboden bij Villarreal
26 juni om 17:50

De kans bestaat dat Gerónimo Rulli terugkeert bij Villarreal. De doelman van Ajax zou volgens MARCA hebben aangegeven terug te willen keren bij zijn voormalig werkgever.

Door een blessure werd Rulli afgelopen seizoen tweede doelman bij Ajax. De Argentijn moet momenteel Diant Ramaj voor zich dulden in de pikorde en dus is een transfer een optie voor hem. Volgens het Spaanse medium zou Rulli zichzelf nu aan hebben geboden bij de club die hij in de winter van 2023 juist voor Ajax verliet.

Wat het opmerkelijk maakt, is dat Rulli ook bij Villarreal als tweede doelman zou gaan fungeren. El Submarino Amarillo zoekt namelijk een tweede doelman achter Filip Jørgensen, maar daar zou de Ajax-keeper geen probleem mee hebben. Het contract van Rulli bij Ajax loopt nog tot en met de zomer van 2026.

Eerder werd Rulli al aan een stap naar Real Betis gelinkt. De keeper is nog niet verschenen tijdens de voorbereiding van Ajax. Dat heeft een legitieme reden, aangezien hij zich momenteel met Argentinië roert op de Copa América.