Twente heeft nieuws: 73-jarige Streuer blijft actief binnen technisch management

Twente heeft nieuws: 73-jarige Streuer blijft actief binnen technisch management

27 juni om 10:10

Jan Streuer heeft zijn contract bij FC Twente verlengd tot 1 juli 2025. De technisch directeur blijft ook volgend seizoen actief binnen het technisch management van de club. Dat melden de Tukkers zojuist via hun officiële kanalen.

Streuer was tot juli 2023 de technisch directeur, waarna Arnold Bruggink zijn rol overnam. Ondanks die verandering bleef en blijft Streuer een belangrijke rol spelen. "Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Twente en werk prettig samen met de mensen binnen de club", zegt de inmiddels 73-jarige Streuer. "De rol die ik heb bevalt me prima en het is fijn dat we met FC Twente ook in het nieuwe seizoen weer in Europa spelen."

Bruggink is blij met de verlenging van Streuers contract. "Het is mooi dat Jan ook komend seizoen aan FC Twente verbonden blijft en we van zijn kennis en ervaring gebruik kunnen blijven maken", aldus Bruggink.

De samenwerking tussen Streuer en Bruggink blijkt vruchtbaar. Bruggink heeft nieuwe ideeën en Streuer brengt zijn ervaring in. Dat zorgt voor een sterke combinatie binnen het technisch management van de club. Bruggink is eindverantwoordelijk, maar hij laat Streuer genoeg ruimte om te functioneren.

Hoewel er speculaties waren over een mogelijke overgang naar zijn oude club Vitesse, blijft Streuer trouw aan FC Twente. Hij kan in alle rust verder werken aan de opbouw van de club die mede dankzij zijn inzet teruggekeerd is aan de bovenkant van de Eredivisie.