Feyenoord wil shoppen in Zuid-Amerika en zestienjarig talent snel inlijven

Feyenoord wil shoppen in Zuid-Amerika en zestienjarig talent snel inlijven
27 juni om 18:15
Laatste update: 27 juni om 18:34

Feyenoord is actief op de Zuid-Amerikaanse transfermarkt en heeft zijn oog laten vallen op Bruno Arady. De zaakwaarnemer van het zestienjarige talent, Juan Ignacio Layerle, is volgens 1908.nl al naar Rotterdam gevlogen om een deal te sluiten.

Namens GBG Football was Layerle op maandag 17 juni aanwezig in het Maasgebouw. Daar kreeg hij een rondleiding en voerde hij gesprekken om Arady naar Feyenoord te halen. Layerle deelde op social media beelde van het bezoek aan De Kuip, waardoor de onderhandeling bevestigd werd.

Arady speelt momenteel als linksbuiten voor Club Nacional in Uruguay. Hij beschikt over zowel een Uruguayaans als Italiaans paspoort, wat een overgang naar Europa makkelijker maakt. De rechtspoot kan ook uit de voeten als schaduwspits en rechtsbuiten. Naar verwachting zal hij binnenkort starten in de jeugdopleiding van Feyenoord. De club scout de laatste tijd intensief in Zuid-Amerika om nieuwe talenten binnen te halen.

Het talent staat bekend om zijn veelzijdigheid en kan Feyenoord op meerdere posities versterken. Arady's komst naar de Rotterdamse club lijkt slechts een kwestie van tijd.