'Feyenoord-aanwinst in Rotterdam gearriveerd om transfer af te ronden'

'Feyenoord-aanwinst Carranza in Rotterdam gearriveerd om transfer af te ronden'
27 juni om 20:14
Laatste update: 27 juni om 20:22

Julián Carranza is in Rotterdam om zijn transfervrije overgang naar Feyenoord af te ronden. De Argentijnse spits, die eerder uitkwam voor Philadelphia Union, heeft dit nieuws zelf gedeeld op Instagram.

Carranza komt over vanuit de Amerikaanse Major League Soccer. Hij speelde eerder bij CA Banfield, Inter Miami en Philadelphia Union. In 185 wedstrijden scoorde hij 57 keer en gaf hij 22 assists. Volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van ongeveer zes miljoen euro.

Santiago Gimenez lijkt deze zomer te vertrekken bij Feyenoord. Carranza moet zijn mogelijke vertrek opvangen. Fabrizio Romano meldde al eerder dat de deal bijna rond was. Feyenoord betaalt geen transfersom voor de 24-jarige spits. Zijn contract bij Philadelphia Union loopt tot de winter van 2024, maar de Major League Soccer moet nog toestemming geven voor de transfer.

Samen met Ayase Ueda zal Carranza komend seizoen strijden voor een basisplaats. Ueda, de Japanse aanvaller, heeft al een jaar kunnen wennen bij Feyenoord en kwam pas tegen het einde van het seizoen op dreef. Gimenez heeft nog geen definitieve beslissing genomen over zijn toekomst.