Waar en hoe laat wordt Uruguay - Bolivia in de Copa América uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Uruguay - Bolivia in de Copa América uitgezonden?

27 juni om 21:30

In de tweede ronde van de Copa America speelt Uruguay tegen Bolivia. Uruguay begon het toernooi sterk met een 3-1 overwinning op Panama en komt vol vertrouwen deze wedstrijd in. Bolivia verloor daarentegen met 2-0 van de Verenigde Staten en moet winnen om hun toernooi nog enige kans te geven. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Uruguay - Bolivia kijken

Uruguay geldt als een van de favorieten voor de Copa America-titel. Hun sterke optreden tegen Panama, met goals en solide spel van sterspelers als Darwin Núñez en Federico Valverde, onderstreept hun ambities. Historisch gezien is Uruguay dominant tegen Bolivia: ze wonnen acht van de laatste twaalf ontmoetingen en scoorden vaak meer dan 2.5 doelpunten per wedstrijd. In hun eerste wedstrijd van de Copa America 2024 versloegen ze Panama met 3-1.

Bolivia kende een moeilijke start met een 2-0 nederlaag tegen de Verenigde Staten. Bolivia heeft vier van hun laatste vijf wedstrijden verloren en zal hun verdediging aanzienlijk moeten verbeteren om tegen Uruguay een kans te maken. Ze hebben slechts twee van de laatste twaalf ontmoetingen met Uruguay gewonnen.

Live Uruguay - Bolivia kijken

Uruguay - Bolivia begint vrijdag 28 juni om 03.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via ViaPlay

logo

Uruguay

  • 5
  • 0
logo

Bolivia

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
vrijdag 28 juni 2024
Stadion
MetLife Stadium
Aftrap
03:00
Scheidsrechter
Benítez