Waar en hoe laat wordt Colombia - Costa Rica in de Copa América uitgezonden?

Waar is Colombia - Costa Rica te zien?
28 juni om 13:29
Laatste update: 28 juni om 13:14

De Copa América dendert door en dus is ook de tweede speelronde in Groep D aan de beurt. Colombia en Costa Rica treffen elkaar in een cruciaal duel voor plaatsing van de volgende ronde. Waar kan je de wedstrijd bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Colombia - Costa Rica kijken

De vorm van Colombia richting de Copa América was al goed, en deze werd voortgezet in de openingswedstrijd van het toernooi. Paraguay werd met 2-1 verslagen, waarbij Daniel Muñoz en Jefferson Lerma al in de eerste helft trefzeker waren. Hoewel Paraguay later nog iets terugdeed, kende Colombia geen grote problemen en controleerde de wedstrijd. Het team zal deze lijn willen doortrekken tegen Costa Rica.

Costa Rica stuntte tijdens hun eerste groepswedstrijd door het grote Brazilië op een 0-0 gelijkspel te houden. Deze prestatie geeft het team vertrouwen voor de rest van het toernooi. Tijdens de laatste Copa América waarop Costa Rica actief was, eindigden ze nipt achter de Verenigde Staten en Colombia als derde in de poule. Het verbeteren van deze prestatie zal een groot doel zijn voor het land in deze editie van het toernooi.

Op welke zender is Colombia - Costa Rica te zien?

Colombia - Costa Rica wordt in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni 2024 om 00.00 uur uitgezonden op Viaplay