Waar wordt Roemenië - Nederland op groot scherm uitgezonden in München?

Hier wordt Roemenië - Nederland op groot scherm uitgezonden in München

29 juni om 09:10
Laatste update: 29 juni om 09:05

Nederland neemt het in de achtste finales van het EK 2024 op tegen Roemenië. De ploeg van Ronald Koeman zal op dinsdag 2 juli in de Allianz Arena proberen ten koste van de Roemenen door te stoten naar de kwartfinales van het toernooi. De wedstrijd vindt plaats in München en de KNVB heeft 7000 tickets mogen verdelen onder de Oranje-fans. Toch zullen er ook veel fans naar München afreizen zonder ticket. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar jij de wedstrijd op groot scherm kunt kijken!

Hier kijk je Roemenië - Nederland tijdens EURO 2024 zonder ticket

Nederlandse fans zonder ticket voor de achtste finale tussen Roemenië en Nederland kunnen de wedstrijd bekijken in de Fan Zone in het Olympiapark, München. Hier wordt de wedstrijd live uitgezonden op een 120m² drijvend scherm in de Olympiasee. De unieke grastribunes bieden een geweldig uitzicht en een levendige sfeer. Daarnaast zijn er schermen bij het Theatron (36m²) en onder de Magic Sky (21m²) op Hans-Jochen-Vogel-Platz. Hierdoor hoef je geen minuut van de voetbalactie te missen terwijl je door de Fan Zone wandelt.

De Fan Zone biedt meer dan alleen voetbal. Naast de wedstrijd kun je genieten van live muziek, lokale artiesten en diverse interactieve activiteiten. De Fan Zone is dagelijks geopend van 13 juni tot 14 juli vanaf 13:00 uur. De toegang tot de Fan Zone is gratis.