Waar is Jamaica - Venezuela te zien?

Waar en hoe laat wordt Jamaica - Venezuela in de Copa América uitgezonden?

30 juni om 12:20

De laatste speelronde van de Copa América is bezig en dus spelen sommige landen hun laatste wedstrijd van het toernooi. Jamaica is al uitgeschakeld, maar moet het nog opnemen tegen Venezuela. Dat land won knap van Mexico. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Jamaica - Venezuela kijken

Het toernooi van de Jamaicanen zit er al op na twee nederlagen. Tegen Mexico werd er nipt verloren, terwijl tegen Ecuador een 3-1 nederlaag op het scorebord stond. Venezuela daarentegen kende een succesvolle start in de groepsfase. Mede door een rode kaart voor Ecuador wisten ze die wedstrijd te winnen en vervolgens stuntte Venezuela met een 1-0 overwinning op Mexico. Hierdoor maken ze nog volop kans op de volgende ronde.

In de Copa América van 2016 zaten beide landen ook bij elkaar in de groepsfase. Toen stonden zij tegenover elkaar in de eerste speelronde. Josef Martinez scoorde de enige goal van de wedstrijd en daarmee boekte Venezuela een 0-1 overwinning. Ook toen kreeg Jamaica een rode kaart, wat een bepalende factor was in het resultaat.

Op welke zender is Jamaica - Venezuela te zien?

Jamaica - Venezuela wordt in de nacht van zondag 30 juni op maandag 1 juli 2024 om 02.00 uur uitgezonden op Viaplay