Waar is de Verenigde Staten - Uruguay te zien?

Waar en hoe laat wordt Verenigde Staten - Uruguay in de Copa América uitgezonden?

1 juli om 09:55

Na de uitschakeling van Mexico, kan het volgende grote voetballand uitgeschakeld worden op de Copa América. In een cruciaal groepsduel treffen de Verenigde Staten en Uruguay elkaar. Waar en hoe laat is deze kraker te zien? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Verenigde Staten - Uruguay kijken

Uruguay, onder leiding van Marcelo Bielsa, maakt tot dusver de meeste indruk op het toernooi. Na een 3-1 overwinning in de openingswedstrijd tegen Panama werd Bolivia vakkundig met 5-0 aan de kant gezet. Opvallend was dat alle vijf de doelpunten door verschillende spelers werden gescoord. Hiermee was Uruguay zeker van de volgende ronde, en ze zullen deze vorm willen voortzetten tegen de Verenigde Staten.

Na een moeizame maar zakelijke 2-0 overwinning op Bolivia werd Amerika verrast door Panama. Na een vroege rode kaart scoorde de USA nog wel als eerste, maar na afloop stond 2-1 voor Panama op het scorebord. Dit maakt de opdracht voor de VS niet makkelijker, want ze moeten een resultaat halen tegen Uruguay en hopen dat Panama niet te veel scoort tegen Bolivia. Mocht het resultaat in het nadeel van de VS uitvallen, dan is het team al uitgeschakeld in de groepsfase.

Op welke zender is Verenigde Staten - Uruguay te zien?

Verenigde Staten - Uruguay wordt in de nacht van 1 op 2 juli 2024 om 03.00 uur uitgezonden op Viaplay

logo

Verenigde Staten

  • 0
  • 1
logo

Uruguay

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
dinsdag 2 juli 2024
Stadion
Arrowhead Stadium
Aftrap
03:00
Scheidsrechter
Ortega Pimentel