Feyenoord start aan seizoen

Feyenoord begint aan seizoen: 'Wieffer aanwezig, andere middenvelder ontbreekt'

1 juli om 11:35

Bij de officiële seizoensstart van Feyenoord ontbreken verschillende spelers. Enkele selectieleden zullen later aansluiten, maar onder andere Mats Wieffer is 'gewoon' aanwezig. Wel is Calvin Stengs nog altijd niet gespot.

'Feyenoord draait maandagochtend de eerste voltallige training van het nieuwe voetbalseizoen', schrijft 1908.nl. 'Alleen de spelers die deze zomer actief zijn op een zomers eindtoernooi ontbreken nog, evenals Quinten Timber en Marcus Holmgren Pedersen die later aansluiten. Middenvelder Mats Wieffer staat nadrukkelijk in de belangstelling van Brighton & Hove Albion, maar een geruststelling voor de supporter is dat de 24-jarige rechtspoot maandagochtend, zoals verwacht, gewoon is verschenen op de training.'

Waar Wieffer aanwezig is, ontbreekt een andere speler die in de belangstelling staat van SS Lazio wel. Stengs is nog niet gezien. 'Stengs is om onduidelijke redenen nog niet gesignaleerd', schrijft het medium. Op een uitgelekte lijst met verwachte spelers stond de middenvelder wel.

De nieuwkomers van de Rotterdammers zijn ook voor het eerst actief als spelers van Feyenoord. 'Nieuwkomers Gijs Smal, Anis Hadj Moussa, Chris-Kévin Nadje, Julián Carranza zijn allen van de partij.' Op 6 juli staat de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord gepland, de Rotterdammers nemen het dan op tegen FC Dordrecht.