Waar en hoe laat wordt Brazilië - Colombia in de Copa América uitgezonden?

Waar is Brazilië - Colombia te zien?
2 juli om 23:45

De laatste twee duels van de groepsfase van het Copa América staan op de planning. Daarin staat een spetterend treffen op het programma tussen Brazilië en Colombia. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Brazilië - Colombia kijken

In de groepsfase van de Copa América speelde Brazilië verrassend gelijk in de eerste wedstrijd tegen Costa Rica, maar wist wel Paraguay te verslaan. Colombia daarentegen maakte twee keer indruk met ruime overwinningen. Eerst werd Paraguay met 2-1 verslagen, waarna Costa Rica met 3-0 over de knie werd gelegd. Met een resultaat tegen de Goddelijke Kanaries kan Colombia groepshoofd worden, wat hen een gunstigere positie in de volgende ronde zou geven.

Op de Copa América van 2021 troffen Brazilië en Colombia elkaar ook, waarbij Brazilië met 2-1 won. Op de Copa América van 2015 was het echter Colombia dat aan het langste eind trok met een 0-1 overwinning. Het laatste duel tussen beide landen werd gewonnen door Colombia in de WK-kwalificatie met een 2-1 uitslag. De onderlinge resultaten laten zien dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn, wat deze wedstrijd extra spannend maakt.

Op welke zender is Brazilië - Colombia te zien?

Brazilië - Colombia wordt in de nacht van 2 juli op 3 juli 2024 om 03.00 uur uitgezonden op Viaplay.