Waar en hoe laat wordt Colombia - Panama in de Copa América uitgezonden?

Waar is de Copa América-kwartfinale Colombia - Panama te zien?
3 juli om 20:15

Het is tijd voor de kwartfinales in de Copa América. Colombia en Panama zullen tegenover elkaar staan in Glendale, Arizona. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Colombia - Panama kijken

Colombia is nog altijd ongeslagen in het toernooi en hield Brazilië in de laatste groepswedstrijd op 1-1. Daarmee werd het land groepshoofd en treft het in de kwartfinales de nummer twee uit Poule C: Panama. Het laatste duel dat Colombia verloor was op 2 februari 2022, toen Argentinië met 1-0 te sterk was. Sindsdien heeft Colombia twintig keer gewonnen en zes keer gelijk gespeeld, wat hun indrukwekkende vorm onderstreept.

Panama overleefde de groepsfase knap en eindigde boven organisator de Verenigde Staten. Na een vroege rode kaart won Panama uiteindelijk het onderlinge treffen met 2-1 en ook tegen Bolivia werd gewonnen. De zes punten bleken genoeg om door te stromen naar de kwartfinales. Het team zal vertrouwen hebben getankt uit hun prestatie en hoopt deze lijn voort te zetten tegen Colombia.

Op welke zender is Colombia - Panama te zien?

Colombia - Panama wordt in de nacht van 6 op 7 juli 2024 om 00.00 uur uitgezonden op Viaplay

logo

Bolivia

  • 1
  • 3
logo

Panama

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
dinsdag 2 juli 2024
Stadion
Inter&Co Stadium
Aftrap
03:00
Scheidsrechter
Alves Batista