Feyenoord heeft Jeyland Mitchell binnen, weet Voetbal International

'Feyenoord heeft Mitchell binnen, komst van 'supertalent' wordt als stunt gezien'

4 juli om 10:09
Laatste update: 4 juli om 10:14

Feyenoord heeft Jeyland Mitchell binnen. Volgens Voetbal International is het negentienjarige 'supertalent' uit Costa Rica al op Nederlandse bodem om zijn transfer af te ronden.

Volgens het weekblad heeft Feyenoord een overeenstemming bereikt met LD Alajuelense en kan Mitchell een contract voor vijf seizoenen tekenen in De Kuip. Over de transfersom wordt niets gemeld, maar Fabrizio Romano gaf eerder al aan dat het om een totaalpakket van 2.5 miljoen euro gaat.

Dat Feyenoord met Mitchell aan de haal gaat, kan volgens algemeen directeur Dennis te Kloese gerust als ‘stunt’ worden gezien. Meerdere Europese topclubs zouden de centrale verdediger op het oog hebben gehad. Dat komt mede door zijn prestaties op de Copa América, waar hij Real Madrid-aanvaller en Ballon d’Or-kanshebber Vinícius Júnior het leven zuur wist te maken.

Met Mitchell heeft Feyenoord al zijn zesde zomeraanwinst binnen. Anis Hadj Moussai, Chris Kévin-Nadje, Devin Haen, Gijs Smal, Julián Carranza en Ondrej Lingr werden al overgenomen. Laatstgenoemde speelde ook vorig seizoen al in De Kuip, maar is door een constructie nu definitief speler van Feyenoord.