Waar en hoe laat wordt het oefenduel Ajax - Rangers FC uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het oefenduel Ajax - Rangers FC uitgezonden?
13 juli om 13:57
Laatste update: 13 juli om 13:57

Ajax neemt het op zaterdag 13 juli op tegen Rangers FC in een vriendschappelijke wedstrijd. Dit duel wordt gespeeld bij voetbalvereniging WHC in Wezep en begint om 16.00 uur. Er zijn al 4000 kaarten verkocht voor deze wedstrijd, dus het belooft een levendige sfeer te worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oefenwedstrijd Ajax - Rangers FC

Ajax en Rangers FC hebben een recente geschiedenis in de Champions League. In het seizoen 2022/2023 won Ajax in de groepsfase thuis met 4-0 en uit met 1-3. Ajax is bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en heeft tot nu toe wisselende resultaten geboekt: een 0-1 verlies tegen PEC Zwolle en een 4-0 overwinning op STVV. Deze wedstrijd tegen Rangers FC is een belangrijke test voor Ajax, dat zich voorbereidt op de tweede voorronde van de Europa League tegen FK Vojvodina op 25 juli.

Ajax - Rangers FC kijken

Ajax – Rangers FC begint zaterdag 13 juli om 16.00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.