'Feyenoord heeft Amerikaanse international op het oog als vervanger van Wieffer'

'Feyenoord heeft Amerikaanse international op het oog als vervanger van Wieffer'
12 juli om 18:22

Feyenoord heeft interesse in de Amerikaanse middenvelder Tanner Tessmann als vervanger van Mats Wieffer. De 22-jarige Tessmann, momenteel speler van Venezia in de Serie B, is ook in beeld bij Everton en Inter Milan.

Tessmann scoorde vorig seizoen zeven doelpunten en gaf drie assists in 42 wedstrijden voor Venezia. De middenvelder bereidt zich momenteel voor met het Amerikaanse team op de Olympische Spelen in Parijs. Volgens Amerikaanse media vraagt Venezia een bedrag tussen de zeven en acht miljoen euro voor de tweevoudig international. Tessmann staat tot medio 2025 onder contract bij de Italiaanse club.

Feyenoord is op zoek naar versterking na het vertrek van Wieffer naar Brighton & Hove Albion voor een recordbedrag. Naast Tessmann heeft de club ook interesse in Oussama El Azzouzi van Bologna. El Azzouzi staat eveneens op de radar van Feyenoord als potentiële vervanger van Wieffer.

De concurrentie voor Tessmann is echter stevig. Everton heeft ook interesse getoond en Internazionale zou al dicht bij een overeenkomst zijn. Een bron dichtbij de situatie bevestigde dat Tessmann verschillende aanbiedingen heeft ontvangen, maar dat zijn bestemming nog open is. Parma is ook nog steeds in de race voor de middenvelder.

Ondanks de interesse blijft Tessmann gefocust op de Olympische Spelen. Tijdens een evenement in New York gaf de middenvelder aan geen nieuws te kunnen delen over zijn toekomst. "Ik probeer me gewoon te concentreren op de Olympische Spelen," zei Tessmann.

Feyenoord hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de transfer en de selectie te kunnen versterken voor het nieuwe seizoen.