Ruzie met Ten Hag lijkt bijgelegd: oude bekende keert terug op het trainingsveld

Ruzie met Ten Hag lijkt bijgelegd: Jadon Sancho keert terug op het trainingsveld
12 juli om 18:50

Jadon Sancho is vrijdag teruggekeerd op het trainingsveld bij Manchester United voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De vleugelspeler heeft sinds zijn conflict met manager Erik ten Hag geen duidelijkheid over zijn rol binnen het team. Volgens verschillende media heeft de speler een positief gesprek gehad met de trainer en is hij weer volwaardig onderdeel van de selectie.

Het conflict ontstond vorig seizoen toen Sancho op sociale media de manager beschuldigde van hem tot zondebok maken na een wedstrijd tegen Arsenal. Dit leidde tot zijn verbanning uit het eerste team en een daaropvolgende uitleenbeurt aan Borussia Dortmund. Hoewel Dortmund interesse had in een permanente deal, konden ze niet voldoen aan de vraagprijs van United.

Vrijdagavond deelt Manchester United op X dat de speler voor het eerst weer heeft meegetraind in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bronnen rondom de club bevestigen dat de speler heeft meegetraind na een positief gesprek met Ten Hag. Sancho gaat niet mee naar de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rosenberg komende maandag, omdat hij daarvoor te laat is aangesloten bij de selectie.  

Sancho, die drie jaar geleden voor 73 miljoen pond werd gekocht door United, verdient momenteel 300.000 pond per week. De club staat open voor een verkoop, maar heeft nog geen serieuze aanbiedingen ontvangen. United zou ongeveer 45 miljoen pond willen voor de vleugelspeler, wat een aanzienlijk verlies betekent ten opzichte van de oorspronkelijke transfersom.