Wellenreuther aast op basisplaats: dit zegt de doelman over zijn plek bij Feyenoor

Wellenreuther aast op basisplaats: dit zegt de doelman over zijn plek bij Feyenoord

14 juli om 08:16

Timon Wellenreuther was het afgelopen seizoen de nummer twee onder de lat achter Justin Bijlow. De Duitser tekende afgelopen week bij en lijkt dit jaar geen genoegen te nemen met een plek op de bank. VoetbalNieuws vertelt je hoe de doelverdediger hier zelf naar kijkt.

Wellenreuther verving Bijlow meerdere malen erg sterk. Niet gek dat menig supporters riep om een vaste basisplaats voor de keeper. Bijlow bleef echter de voorkeur behouden, mist hij fit was.

Hoe kijkt Wellenreuther naar zijn rol bij Feyenoord?

Wellenreuther hoopt komend seizoen vaker in actie te gaan komen en Bijlow op de bank te houden. De doelman verlengde zijn Rotterdamse contract ondanks interesse van andere topploegen. "Ik heb de ambitie om te spelen, dat lijkt me duidelijk", vertelt de keeper tegenover het Algemeen Dagblad. "Alleen zullen de andere jongens dat ook hebben. Straks zullen we zien wie de nummers één, twee en drie worden. Ik voel in elk geval het vertrouwen van de staf en de club."

Afspraken over een basisplaats zijn bij zijn contractverlenging niet gemaakt. "Er zijn geen afspraken gemaakt", vertelt Wellenreuther. "Ik wil nog steeds spelen en ik hoop dat te gaan doen bij Feyenoord. Dat is mijn doel. Daar ga ik voor. Ik heb niet bijgetekend om nog drie jaar op de bank te zitten."