Lukaku heeft transfer bijna te pakken: deze topclub legt miljoen neer voor de Belg

Lukaku heeft transfer bijna te pakken: deze topclub legt miljoen neer voor de Belg
17 juli om 08:58

Romelu Lukaku lijkt niet terug te gaan keren naar Chelsea. De aanvaller maakt zich waarschijnlijk op voor zijn volgende toptransfer en VoetbalNieuws vertelt je waar de Belg naartoe gaat.

Lukaku speelde al bij menig topploeg in Europa. De Belg kwam al uit voor Manchester United, Internazionale en Chelsea, maar lijkt daar een topploeg aan toe te gaan voegen. De spits mikt namelijk op een hereniging met Antonio Conte.

Welke club is de volgende bestemming van Lukaku?

Lukaku hoopt namelijk een transfer naar SSC Napoli af te dwingen. De Belg hoopt, volgens onder meer Fabrizio Romano, komend seizoen weer samen te werken met Conte, de trainer die hem ook al naar Inter haalde. Lukaku staat nog onder contract bij Chelsea, dat hem afgelopen jaar verhuurde aan AS Roma.

De Italiaanse journalist Nicolò Schira stelt dat Lukaku 6,5 miljoen euro per jaar gaat verdienen en dat er een bod van 25 miljoen euro gaat volgen. Dat bedrag gaan naar verwachting genoeg zijn, maar eerst zet Napoli nog in op de verkoop van Victor Osimhen die voor ruim honderd miljoen euro naar Paris Saint-Germain gaat vertrekken.