'Nederlander hard op weg naar Juventus: Oude Dame al persoonlijk rond met international'

'Nederlander hard op weg naar Juventus: Oude Dame al persoonlijk rond met internat
17 juli om 10:27
Laatste update: 17 juli om 10:58

Teun Koopmeiners is hard op weg naar Juventus. De Nederlander van Atalanta Bergamo staat al enige tijd op de radar van de Oude Dame en er lijkt nu schot te komen in de onderhandelingen, meldt Fabrizio Romano.

Koopmeiners kende een sterk seizoen en staat al enige tijd op de radar van menig topclub. Juventus werd eerder al in verband gebracht met de Nederlander en de interesse is allesbehalve gaan liggen.

Wat is de stand van zaken tussen Koopmeiners en Juventus?

Volgens Romano kan Atalanta spoedig een officieel bod verwachten. Koopmeiners staat namelijk zeer hoog op het wensenlijstje. Echter is er nog een klein obstakel. Matias Soulé moet nog vertrekken bij Juventus om geld vrij te maken voor de Nederlander. Juventus hoopt Koopmeiners voor ruim veertig miljoen euro op te kunnen halen, dit terwijl Atalanta mikt op zeker zestig miljoen euro.

Tussen Juventus en koopmeiners zelf komt het wel goed. Romano stelt dat die twee partijen er al uit zijn. Mochten de clubs het eens worden omtrent een transfersom, dan zal een akkoord niet lang op zich laten wachten.