Blessure-update Obispo: zo lang staat de verdediger langs de kant en dit zijn de g

Blessure-update Obispo: zo lang staat de verdediger langs de kant en dit zijn de gevolgen

17 juli om 11:24

PSV is bezig aan de laatste weken van de voorbereiding voordat het seizoen begint met de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. De Eindhovenaren kregen wel een domper te verwerken aangezien Armando Obispo geblesseerd raakte. VoetbalNieuws vertelt je hoe lang de verdediger uit de roulatie is.

PSV zal hopen om net zo succesvol te zijn als afgelopen jaren. Met enkele versterkingen al op zak is men in Eindhoven goed begonnen aan de voorbereiding en lijkt weinig de ploeg in de weg te zitten. Een blessure van Obispo is echter een fikse domper.

Hoe lang is Obispo uit roulatie en wat voor gevolgen heeft dit?

Obispo heeft geen ernstige knieblessure opgelopen. Echter is het geen kleine tegenslagen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat Obispo 'enkele maanden' maximaal langs de kant staat. Wat vast staat, is dat PSV Obispo tijdens de voorbereiding moet missen, net als tijdens de Johan Cruijff Schaal en de seizoenstart.

Aangezien de spoeling achterin uitdunt, mag Olivier Boscagli onder geen beding vertrekken. De Fransman is zeer geliefd en stond ook niet op de nominatie om te vertrekken. Echter is er interesse in de verdediger, maar PSV lijkt allesbehalve mee te willen werken aan een transfer mocht er een club aankloppen.