Dit zegt de moeder van Kylian Mbappé over het lopende conflict met PSG

Dit zegt de moeder van Kylian Mbappé over het lopende conflict met PSG

18 juli om 08:44

Fayza Lamari, de moeder van Kylian Mbappé, heeft openhartig gesproken over de transfer van haar zoon naar Real Madrid en de roerige scheiding met Paris Saint-Germain. In een interview met Le Parisien liet ze weten dat haar zoon altijd al had aangegeven naar Real Madrid te willen gaan. "Kylian heeft nooit gelogen, hij heeft altijd gezegd dat hij op een dag naar Real zou gaan", aldus Lamari.

Moeder Mbappé doet boekje open

Bij de presentatie van Mbappé in het Santiago Bernabéu stadion waren de emoties hoog. Lamari kon haar tranen niet bedwingen toen ze haar zoon zag als speler van Real Madrid. "De tranen begonnen gewoon te stromen, ik weet niet waarom, misschien was ik moe... Het was een mix van emoties", vertelde ze. "Hij was gelukkig, net als iemand die terugkeert naar zijn jeugd."

De overgang van PSG naar Real Madrid is echter niet zonder complicaties verlopen. Er is een juridisch geschil gaande tussen Mbappé en PSG over achterstallige bonussen en salarissen. Volgens Mbappés moeder gaat het voornamelijk om een loyaliteitsbonus van tachtig miljoen euro die PSG nog niet heeft uitbetaald. "Het ligt nu bij de advocaten van Kylian, maar ik vertrouw erop dat PSG alles weer normaal laat worden", zei ze. "Soms, als je gaat scheiden, moet je besluiten wie de tv krijgt, wie de meubels houdt of de auto... Dat is waar we nu staan."

Ondanks deze juridische strijd is Lamari optimistisch over de toekomst van haar zoon bij Real Madrid. "Kylian heeft zijn droom tot doel gemaakt en altijd zichzelf de middelen verschaft om dat te bereiken. Maar geluk dwing je ook af", zei ze. "Zijn beste jaren komen er nog aan, daar ben ik van overtuigd."