Dit zegt Johan Bakayoko over een mogelijke contractverlenging bij PSV

Bakayoko vertelt over zijn toekomst
18 juli om 17:40
Laatste update: 18 juli om 17:40

PSV is bezig met een mogelijke contractverlenging voor Johan Bakayoko, zo meldt Voetbal International. De Belgische aanvaller heeft een contract tot medio 2026, maar PSV wil dit verlengen als hij deze zomer blijft.

Mocht Bakayoko bij PSV blijven, dan geeft dat geen garanties voor een basisplek. "Het geeft voor mij helemaal geen garanties dat ik hier basisspeler ben," vertelde hij aan het Eindhovens Dagblad. "Ik moet het elke wedstrijd weer laten zien. Het is ook mogelijk dat ik volgend jaar vertrek, maar ik moet er met mijn zaakwaarnemer nog goed over overleggen. Voor een deel zal het ook van PSV afhangen, waar ik komend seizoen speel."

Na een zwaar seizoen met het EK, is Bakayoko weer met volle energie aan het trainen met PSV. Tijdens het trainingskamp in Duitsland voelt hij zich goed en kijkt hij positief naar de toekomst. "Ik wil naar een club die zo ver mogelijk kan komen in de Champions League," zei hij. "Maar met PSV, als iedereen blijft, kunnen we ons ook gaan meten met de top."

Bakayoko merkt dat hij klaar is voor de top. "Ik denk wel dat ik daar de kwaliteiten voor heb. Dat geloof heb ik in mezelf. Maar overal moet ik me wel bewijzen," aldus Bakayoko. "Maar laat duidelijk zijn dat ik het hier bij PSV nog altijd geweldig naar mijn zin heb."