Herstelde Koopmeiners verschijnt aan aftrap Atalanta, ondanks transferperikelen

Herstelde Koopmeiners verschijnt aan aftrap Atalanta, ondanks transferperikelen
18 juli om 21:10
Laatste update: 18 juli om 21:11

Teun Koopmeiners lijkt hersteld van de blessure die hij vlak voor het EK opliep. De middenvelder verscheen tijdens de eerste oefenwedstrijd van zijn club Atalanta aan de aftrap tegen de jeugdploeg van de Italiaanse club. 

Atalanta begint als één van de eerste Italiaanse teams aan de voorbereiding, omdat zij op 14 augustus alweer in actie moeten komen. Vorig seizoen wist Atalanta de Europa League te winnen, waardoor de club tegen Champions League-winnaar Real Madrid zal strijden om de UEFA Supercup. De wedstrijd tegen de jeugd eindigde in een 3-0 overwinning voor Koopmeiners en co.

Koopmeiners zou met Oranje meegaan naar het EK, maar vlak voor het toernooi van start ging speelde het noodlot parten. Tijdens de warming-up van het duel met IJsland liep Koopmeiners een liesblessure op en kon er een streep door het EK voor de oud-AZ'er.

Het gonst de laatste tijd van de geruchten omtrent Koopmeiners. De speler staat hoog op het verlanglijstje van Juventus en ook de speler zelf heeft er oren naar om de overstap naar Turijn te maken. Volgens Italiaanse media wil Koopmeiners deze zomer per se naar Juventus en heeft hij onder andere het Liverpool van Arne Slot afgewezen.