Voor deze twee posities wil PSV volgens VI in ieder geval nog de transfermarkt op

Voor deze twee posities wil PSV volgens VI in ieder geval nog de transfermarkt op

19 juli om 11:08

PSV heeft de zaken momenteel goed op orde wat betreft de selectie. Als we mogelijke uitgaande transfers buiten beschouwing laten, dan zou het kunnen dat de Eindhovenaren er nog wel een speler bij gaan halen op twee posities, zo stelt Voetbal International.

Centrale verdediger

PSV ging deze transferwindow al aan de haal met Ryan Flamingo, maar raakte met André Ramalho ook een rechter centrale verdediger kwijt. Volgens VI zijn de Eindhovenaren voornemens om op die positie in ieder geval nog een speler te halen. Daar wordt Sepp van den Berg als hoofdkandidaat voor genoemd.

Rechtsbuiten

Bovenstaande informatie werd de laatste weken al breed gedragen, maar bij PSV zouden ze wellicht zich deze transferzomer wellicht op nog een positie willen versterken. Aangezien Hirving Lozano komende winter vertrekt uit Eindhoven, staat er op rechtsbuiten mogelijk nog wat te gebeuren. Ook als Johan Bakayoko blijft. 

"Ze weten dat er een opvolger moet komen voor Lozano. Die willen ze het liefst deze zomer nog binnenhalen want dan kan die nog een beetje wennen, maar anders wordt het komende winter", aldus Freek Jansen namens VI.